REFORM CAPILLA HERMANITAS DE LOS ANCIANOS DESAMPARADOS

This project concerns the renovation of the Chapel in the Santa Teresa residence of Jornet de Logroño de las Hermanitas de los Ancianos. The development of the project involved the realisation of direct actions in partition walls and ceilings, the latter being particularly difficult due to the design in large geometric volumes simulating scales, solved by BA13 plasterboard, which were also used to hide part of the illumination of the stay. On the other hand, PlacoFlam® and PlacoMarine® plasterboard were used in those places where it was necessary to solve sectorisation requirements against fires and resistance to humidity. The final result is a welcoming space, full of light and joy that reflects the spirit of this congregation founded in 1873.

Competing projects